U bent hier

Zakelijk

Zakelijke mogelijkheden Country Golf Ees

Wordt vriend van Country Golf Ees en geniet van alle voordelen van een zakelijk abonnement of op maat gemaakt bedrijfspakket.

Zie onze brochure voor alle mogelijkheden. 

Country Golf Ees is een uitdagende 18-holes par-3 golfbaan aan de rand van de staatsbossen in het dorpje Ees, in het mooie Drenthe. De baan is in 2005 opgericht en heeft inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd. De golfbaan telt op dit moment circa 250 leden. De afgelopen jaren is het aantal leden sterk toegenomen en deze groei zet zich tot op heden door. 

Naast het aantal leden is het zakelijk netwerk van Country Golf Ees ook in de afgelopen jaren uitgebreid. De golfbaan is de ideale plek om sportief en informeel te netwerken. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om even te ontspannen met uw collega’s of andere ondernemers. Country Golf Ees heeft met een prachtige golfbaan, uitstekende horeca- en vergaderfaciliteiten veel te bieden voor zakelijke partners.

Vrienden van Country Golf Ees worden brengt veel voordelen met zich mee. Met meer dan 5.000 unieke bezoekers per jaar heeft de golfbaan een erg groot bereik! 

Country Golf Ees biedt diverse zakelijke mogelijkheden. Door het grote bereik van de golfbaan is dit de ideale plek om de naamsbekendheid van uw bedrijf uit te breiden. Daarnaast wordt elk jaar gestreden om de felbegeerde ‘Country Golf Ees Cup’, een mooie mogelijkheid om verschillende connecties op te doen en te onderhouden. Van accountants, installateurs, horeca- tot aan bouwbedrijven, er is voor iedereen plek op de golfbaan. Is er geen golfervaring binnen uw bedrijf? Geen probleem! De meeste deelnemers ‘Vrienden van Country Golf Ees’ zijn geen ervaren golfers.

Bedrijfsgolfcompetitie

Er wordt elk jaar gestreden om de felbegeerde ‘Vrienden van Country Golf Ees Cup’, voorheen de bedrijfsgolfcompetitie.
Een mooie mogelijkheid om verschillende connecties op te doen en te onderhouden. Van accountants, installateurs, horeca- tot aan bouwbedrijven, er is voor iedereen plek op de golfbaan.
Is er geen golfervaring binnen uw bedrijf? Geen probleem! De meeste deelnemers van de 'Vrienden van Country Golf Ees Cup' zijn geen ervaren golfers.

Deelname kost €45,- (excl. btw) p.p. per avond. De prijs is inclusief golfen, drankjes, hapjes en een afsluitende BBQ op de laatste avond.

De data voor de ‘Vrienden van Country Golf Ees Cup’ voor jaargang 2024 zijn: 

11 april vanaf 18:00 uur  -  ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, aansluitend 18-holes golfen, na het golfen een gezellige borrel met uitgebreide hapjes
16 mei vanaf 18:30 uur  -  
ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, aansluitend 18-holes golfen, na het golfen een gezellige borrel met uitgebreide hapjes
13 juni vanaf 18:30 uur  -  ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, aansluitend 18-holes golfen, na het golfen een gezellige borrel met uitgebreide hapjes
11 juli vanaf 18:30 uur  -  ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, aansluitend 18-holes golfen, na het golfen een gezellige borrel met uitgebreide hapjes
23 augustus vanaf 17:00 uur  -  -ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, aansluitend 18-holes golfen, na het golfen een uitgebreid barbecuebuffet

Voor meer informatie over onze zakelijke pakketten zie onze brochure. 

Groepsuitje organiseren? Kijk bij horeca!

Online reserveren? Ga naar starttijd boeken!

Beginnen met golfen? Doe mee met onze beginnerscursus!

Country Golf Ees

Groepsuitje boeken?

Neem contact met ons op!

Contact

   Oosterweg 1, 9536 PR EES, Drenthe

   0599-236328  /  06-21656562

   infoatcountrygolfees [dot] nl

   Boek een starttijd