U bent hier

Vrienden van Country Golf Ees

Zakelijke mogelijkheden Country Golf Ees

Word vriend van Country Golf Ees en geniet van alle voordelen van een zakelijk abonnement of op maat gemaakt bedrijfspakket.

Zie onze brochure voor alle mogelijkheden. 

Country Golf Ees is een uitdagende 18-holes par-3 golfbaan aan de rand van de staatsbossen in het dorpje Ees, in het mooie Drenthe. De baan is in 2005 opgericht en heeft inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd. De golfbaan telt op dit moment circa 250 leden. De afgelopen jaren is het aantal leden sterk toegenomen en deze groei zet zich tot op heden door. 

Naast het aantal leden is het zakelijk netwerk van Country Golf Ees ook in de afgelopen jaren uitgebreid. De golfbaan is de ideale plek om sportief en informeel te netwerken. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om even te ontspannen met uw collega’s of andere ondernemers. Country Golf Ees heeft met een prachtige golfbaan, uitstekende horeca- en vergaderfaciliteiten veel te bieden voor zakelijke partners.

Vrienden van Country Golf Ees worden brengt veel voordelen met zich mee. Met meer dan 5.000 unieke bezoekers per jaar heeft de golfbaan een erg groot bereik! 

Country Golf Ees biedt diverse zakelijke mogelijkheden. Door het grote bereik van de golfbaan is dit de ideale plek om de naamsbekendheid van uw bedrijf uit te breiden. Daarnaast wordt elk jaar gestreden om de felbegeerde ‘Vrienden van Country Golf Ees Cup’, een mooie mogelijkheid om verschillende connecties op te doen en te onderhouden. Van accountants, installateurs, horeca- tot aan bouwbedrijven, er is voor iedereen plek op de golfbaan. Is er geen golfervaring binnen uw bedrijf? Geen probleem! De meeste deelnemers aan de ‘Vrienden van Country Golf Ees Cup’ zijn geen ervaren golfers.

Groepsuitje organiseren? Kijk bij horeca!

Online reserveren? Ga naar starttijd boeken!

Beginnen met golfen? Doe mee met onze beginnerscursus!

Country Golf Ees

Groepsuitje boeken?

Neem contact met ons op!

Contact

   Oosterweg 1, 9536 PR EES, Drenthe

   0599-236328  /  06-21656562

   infoatcountrygolfees [dot] nl

   Boek een starttijd