U bent hier

Groepen

Op de koffie - €20,50 p.p.
Ontvangst met koffie/thee en gebak, uitgebreide golfinstructie, afslaan op de driving range en 9-holes golfen.
 
Bij de borrel - €20,50 p.p.
Uitgebreide golfinstructie, afslaan op de driving range en 9-holes golfen na afloop bittergarnituur (3x), nootjes en 1 consumptie.
 
Buurman’s boerenlunch - €31,00 p.p.
Vooraf of na het golfen, lunch/brunch met soep, diverse luxe warme en koude broodjes uitgebreide golfinstructie, afslaan op de driving range en 9-holes golfen.
(Aanvullend melk, karnemelk en jus? €2,50 p.p. extra)
 
BBQ-Grill arrangementen - €42,50 p.p. (v.a.)
BBQ-buffet of bakplaat aan tafel voor €42,50. Luxe grill buffet vanaf €45,50 uitgebreide golfinstructie, afslaan op de driving range en 9-holes golfen.
 
Warm en koud buffet - €44,50 p.p.
Warm en koud buffet geserveerd in drie gangen, diverse luxe warme en koude gerechten.
 
Jubileumarrangement - €12,75 p.p. (let op!: golfen niet inbegrepen)
Ontvangst met koffie/thee en gebak, 5 hapjes p.p. (warm/koud), nootjes op tafel. Gebruik van een speciaal voor jouw groep gereserveerde zaal is inbegrepen.
 
Vragen over de specifieke inhoud van één van onze arrangementen? Neem gerust contact met ons op via infoatcountrygolfees [dot] nl of door het contactformulier in te vullen. 
 

Voor groepen tot 10 personen bieden we verschillende mogelijkheden op het gebied van golfen, eten en drinken. Uitje organiseren voor je personeelsvereniging, familie, vriendengroep of collega's? Bij Country Golf Ees is alles mogelijk, informeer eens naar de mogelijkheden. Al onze arrangementen zijn standaard inclusief uitgebreide golfinstructie, huur van golfmaterialen, afslaan op onze driving range en 9-holes golfen.

 
In het seizoen van 2019 kun je bij Country Golf Ees ook arrangementen met E-bike routes, MTB-routes en 'gewone' fietsroutes boeken. 
Meer informatie over onze samenwerking met Drenthe Fietsverhuur per 1-3-2019!

Alles geregeld!

All-inclusive prijzen hebben we speciaal voor de grote drinkers! Hoe het werkt? Houd er alleen rekening mee dat er altijd mensen bij je groep zijn die geen gebruik maken van de €15,- aan drinken. Om eerlijk te zijn kunnen all-inclusive prijzen voor groepen niet gauw uit, tenzij echt iedereen veel drinkt!
 

Andere uitjes, spellen en gezelligheden

Om voor elk wat wils te kunnen bieden hebben we bij Country Golf Ees niet alleen golf-arrangementen. Omdat we heel goed snappen dat niet iedereen golf even leuk vindt en omdat het ook wel eens slecht weer is in Nederland, bieden we 'anders dan golf' arrangementen. Onze golfbaan is gelegen op de prachtige Drentse Hondsrug aan de rand van de staatsbossen. Dit maakt Country Golf Ees een ideale locatie om bijvoorbeeld aan een mountainbike- of wandelroute te beginnen. Ook klootschieten, langlaufen, bosgolf etc. is bij onze golfbaan allemaal mogelijk.
 

Wist u dat iedereen bij Country Golf Ees kan golfen? Kijk bij 'golfen'.

Wilt u een groepsuitje boeken voor uw familie, bedrijf of vereniging? Kijk bij 'groepen'.

Wilt u een dagje golfen maar kunt u er niets van? Wij bieden uitgebreide instructies!

Country Golf Ees

Groepsuitje boeken?

Neem contact met ons op!

Contact

   Oosterweg 1, 9536 PR EES, Drenthe

   0599-236328

   infoatcountrygolfees [dot] nl

Beginnerscursus 6 april 2019

Een ideale manier om kennis te maken met het golfen en met de gezelligheid en gastvrijheid van Country Golf Ees. Zowel voor leden als niet-leden bieden we golflessen per uur, golfles in een beginnersgroep of golfles om het HCP-54 diploma van de NGF te behalen. De golflessen worden bij ons gegeven door Rikus of Ferdie Ottens, beide hebben meerdere jaren ervaring met het geven van golflessen.